Vil dele kunnskap og erfaringer

Velferdsteknologi-teamet hos Serit Eltele brenner for løsninger som kan gi mer effektiv bruk av ressurser i helse- og omsorgstjenestene i kommuner i hele landet, og ikke minst øke tryggheten og sikre gode tjenester for brukere og pårørende. Nå skal det blogges 🙂

– Vi satser på at e-velferd.no også skal bli en blogg der vi får et innblikk i andres erfaringer og kunnskap, og selvsagt vil vi gi råd til de som ønsker det. Vi vil presentere nyheter, forskning og ikke minst aktualisere og følge med på det som rører seg i markedet i hele Norge og i utlandet, forteller prosjektleder Ole Sommarset (t.v) og rådgiver og redaktør for bloggen, Vidar Thomassen.

– Det er travle dager, vi jobber blant annet med løsningsforslag for pasientvarslingsanlegg til Alta omsorgssenter (AOS). Dette er et kjempesvært og spennende prosjekt som gir mange nye ideer og masse kunnskap! Vi kommer selvsagt til å dele nyheter og erfaringer fra prosessen med å implementere teknologi på AOS, som blant annet kommer til å bestå av 60 omsorgsboliger og 108 sykehjemsplasser fordelt på totalt fem bygg.

Hege Elisabeth Johansen

Hege Elisabeth Johansen

Hege Elisabeth er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Serit Eltele, og jobber blant annet med innhold på bloggen e-velferd.no.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vil du dele erfaringer, betraktninger og kunnskap med oss?

Vårt mål er å dele og formidle kunnskap knyttet til bruk av velferdsteknologiske løsninger; erfaringer, utfordringer og suksesshistorier. Har du erfaringer eller betrakninger som du ønsker å dele? Ta gjerne kontakt med oss i redaksjonen på e-post. Vi vil gjerne høre fra deg! Tips oss også gjerne om aktuelle webinarer og kurs.

Har du betraktninger, erfaringer og kunnskap du vil dele i bloggen vår? Ta gjerne kontakt med oss:)