Institusjonen

Stor interesse for brukerforum

Auditoret på Uit Norges Arktiske universitet var så godt som fullstappet da Serit Eltele inviterte til brukerforum for velferdsteknologi og e-helse i Alta.

LES MER »
Kompetansen

Serit Eltele arrangerer brukerforum

Å dele kunnskap og erfaringer knyttet til bruk av teknologi er verdifullt. Hvordan kan velferdsteknologi implementeres og tas i bruk på en effektiv måte, og samtidig øke brukernes trygghet og mestring? Den 25. januar inviterer Serit Eltele kunder og samarbeidspartnere til forum i Alta.

LES MER »
Velferdsteknologi i praksis

– Teknologien er et fantastisk hjelpemiddel.

Kåre T. Nyheim er en travel 84-åring. Men han er aldri så travel at han ikke har tid til de daglige turene innom kona på sykehjemmet. Han ønsker ny teknologi velkommen i eldreomsorgen.

LES MER »
Velferdsteknologi i praksis

Vi kommer ikke utenom samskapning!​

I4helse vil være et viktig bindeledd for for samskapningen av bærekraftige helseteknologiske løsninger. Stian Westby har skrevet et innlegg om deres Innovasjonsarena, og hva den kan bidra til.

LES MER »
Velferdsteknologi i praksis

Inngripende teknologi og samtykke

Siw Anita Sletten, sykepleier og Fagrådgiver i Serit Elte tar for seg problematiseringen av samtykke og inngripende teknologi.

LES MER »
Ole Sommarset, prosjektleder Serit Eltele
Velferdsteknologi i praksis

Ja til hurtigere innføring av teknologi!

Serit Elteles prosjektleder, Ole Sommarset, er enig med Siw Anita Sletten om at for mange velferdsteknologi-innføringer blir store prosjekter (se innlegget her), og mener at AGIL-tilnærming kan bidra til raskere innføring og bedre forankring. Se videoinnlegget over.

LES MER »

Vil du dele erfaringer, betraktninger og kunnskap med oss?

Vårt mål er å dele og formidle kunnskap knyttet til bruk av velferdsteknologiske løsninger; erfaringer, utfordringer og suksesshistorier. Har du erfaringer eller betrakninger som du ønsker å dele? Ta gjerne kontakt med oss i redaksjonen på e-post. Vi vil gjerne høre fra deg! Tips oss også gjerne om aktuelle webinarer og kurs.

Har du betraktninger, erfaringer og kunnskap du vil dele i bloggen vår? Ta gjerne kontakt med oss:)

© 2021 e-velferd.no | Formidler kunnskap om velferdsteknologi | velferd@eltele.serit.no