Brukerforum kan anbefales!

Sensio arrangerte nylig sitt årlige brukerforum for eksisterende kunder og samarbeidspartnere. Forumet ble arrangert på Clarion Hotel The Hub, og samlet totalt 124 deltakere.

Johan Anstedsrud, administrerende direktør i Sensio, åpnet forumet med et lite blikk inn i glasskula. 

 

Sensios brukerforum har som mål å være en arena der Sensio og brukerne kan møtes for å dele kunnskap og erfaringer. Forumet skal være nyttig for alle parter og bidra til et konstruktivt samspill. 

Det er liten tvil om Sensios brukerforum er et viktig møtested for både kunder og samarbeidspartnere. I løpet av en dag fikk vi et veldig godt innblikk i hva som rører seg og hvilke løsninger som er aktuelle. Både workshops og pauser gir rom for tips, tanker og erfaringer. Dette er absolutt å anbefale!

Hva tenker Seniso om fremtiden for norsk velferdsteknologi?
Gjennom en hel dag med innlegg og workshops fikk vi vite mer om både tjenester og løsninger, de siste oppdateringene og produkter, og vi fikk også høre mer om hvilke tanker Sensio har om framtidas velfersteknologi.

Administrerende direktør, Johan Anstedsrud, påpekte at det selvagt er viktig å videreutvikle eksisterende teknologi, men at også det å utvikle ny teknologi som forenkler arbeidsprossesene og brukergrensesnittet for tjenesteutøver, er et viktig mål.

Blant de som deltok var også Hospital IT, som snakket om morgendagens responssenter. RoomMate og Safemate delte sine brukererfaringer, og la særlig vekt på hva som er nytt innen digitalt tilsyn og lokaliseringsteknologi. Bergen, Øygard og Elverum kommune var også invitert, og kom med tips til hvordan kommunene kunne komme i gang med pårørendeinvolvering. 

Sensio skal være en sentral bidragsyter når  omsorgskapasiteten i helsetjenesten skal styrkes (noe som samsvarer med målsetningene til Helsedirektroratet sin siste rapport for gevinstrealisering fra oktober 2021, se rapporten HER).

Har du betraktninger, erfaringer og kunnskap du vil dele i bloggen vår? Ta gjerne kontakt med oss:)