«Velferdsteknologi handler ikke om teknologi – men om mennesker».

Sitatet fra Nils Peter Nissen, direktør i den danske alzheimerforeningen, er brukt på forsiden av fagrapporten om implementering av velferdsteknologi i de kommunale helse- og omsorgstjenestene 2013-2030.

Det er mennesket som skal være i sentrum, ikke teknologien! Vi kunne ikke ha vært mer enige. Alle som er involvert må forstå teknologien og øve på å bruke den, enten det er brukerne, pårørende, ansatte i helse- og omsorgssektoren og andre involverte Fortsatt er behovet for å dele kunnskap om mulighetene, utfordringene og begrensningene som de velferdsteknologiske gir, stort. Både innad i de kommunale helse- og omsorgstjenestene, men også med tanke på brukerne og pårørende.  

Det skjer mye spennende i velferdsteknologifeltet, derfor lanserer vi en ny fane på bloggen med lenker til webinarer og kurs som kan være med å øke kompetanse og innsikt i møtet med velferdsteknologien. Har du tips til aktuelle webinarer eller kurs? Vi vil gjerne høre fra deg!

Vil du dele erfaringer, betraktninger og kunnskap med oss?

Vårt mål er å dele og formidle kunnskap knyttet til bruk av velferdsteknologiske løsninger; erfaringer, utfordringer og suksesshistorier. Har du erfaringer eller betrakninger som du ønsker å dele? Ta gjerne kontakt med oss i redaksjonen på e-post. Vi vil gjerne høre fra deg! Tips oss også gjerne om aktuelle webinarer og kurs.

Har du betraktninger, erfaringer og kunnskap du vil dele i bloggen vår? Ta gjerne kontakt med oss:)